Другие виды
Другие виды

Другие виды - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Советник министра – о людях, которым Жданов мешает работать по старым коррумпированным схемам


Павло Булгак тезово пройшовся по особах, котрі намагаються дискредитувати нинішнє керівництво Мінмолспорту

Советник министра – о людях, которым Жданов мешает работать по старым коррумпированным схемам


Радник міністра молоді і спорту Ігоря Жданова Павло Булгак на власній сторінці у «Фейсбуку» розповів про ті підводні камені, з якими стикається відомство під час своєї діяльності.

Подаємо повідомлення пана Булгака без скорочень.

Певні політичні сили та групи інтересів спробують використати сьогоднішнє засідання профільного парламентського комітету для зведення політичних рахунків з міністром Ігорем Ждановим та командою Міністерства молоді та спорту. Тією командою однодумців та побратимів з Майдану, яка послідовно займає принципову позицію з багатьох питань, що заважають цим ділкам жити і працювати за старими антидержавницькими установками та корумпованими схемами, як у спорті, так і в молодіжній політиці. З подачі наших політичних опонентів на комітет винесено низку відверто спекулятивних питань.

Шукали і приплітали все, що тільки можна знайти, щоб «замочити» міністра та не розбиратися по суті питань, з врахуванням всіх точок зору, реальних аргументів та об’єктивних факторів, які визначають проблематику в нашій сфері. Навколо цієї мети об’єдналися різні групки осіб, які категорично не сприймають наступне.

1. Наказ Міністра Ігоря Жданова про заборону участі українських спортсменів у будь яких змаганнях на території країни-агресора Росії, зокрема міжнародних. Найбільше їх обурює заборона державного фінансування таких поїздок та відмова фінансувати за гроші українських громадян проведення в Росії відповідних навчально-тренувальних зборів. Але ми залишаємося твердим у своїй позиції – годувати готельну, транспортну і спортивну інфраструктуру країни агресора – не будемо.

2. Інша група ділків не задоволена нашою принциповою позицією щодо неприпустимості приватизації спортивних об’єктів національного значення, таких, наприклад, як Київський Палац спорту, НСК «Олімпійський», «Арена-Львів», Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа", Льодовий стадіон, спорткомплекс «Авангард», олімпійська база Заросляк. Вони роками сплять і бачать, як би «прихватизувати» цю власність з подальшою зміною її спортивного профілю на виключно комерційну: під забудову, торговельні центри, офіси, тощо.

3. Нинішнє керівництво державної установи «Укрспортзабезпечення». Сьогодні воно виступає з валом огульних звинувачень на адресу Міністерства з однією єдиною метою – прикрити свою провальну роботу із закупівлі спортивного інвентарю, форми та екіпірування, безвідповідальність, численні порушення, самовільне та незаконне розірвання контрактів, укладених через систему ProZorro, постійне знущання над спортсменами і тренерами.

Саме нинішній керівник «Укрспортзабезпечення», пан Сириця та його підлеглі несуть пряму відповідальність за неприємну ситуацію в якій опинилася національна збірна України з легкої атлетики перед чемпіонатом світу-2018 у приміщенні, що відбувся в Бірмінґемі.

Ця людина та її підлеглі саботували закупівлю необхідної змагальної форми, яка б відповідала вимогам змагань рівня чемпіонату світу. «Укрспортзабезпеченням» було закуплено відверто неякісні комплекти форми. В ній наші спортсмени фізично не могли виступати на змаганнях такого рівня, їх би просто не допустили до ЧС. Тому, наскільки відомо, Федерації легкої атлетики довелося в дуже стислі терміни шукати варіанти виходу із ситуації. Вони попросили необхідну форму в одного з виробників світового рівня, яку було безкоштовно передано і доставлено вже безпосередньо на місце змагань.

Мінмолодьспорту також регулярно отримує звернення і скарги від федерацій з видів спорту на неналежне виконання своїх обов’язків керівництвом «Укрспортзабезпечення». Суттєві порушення в діяльності цієї установи були виявлені за результатами аудиторських перевірок.

«Укрспортзабезпеченням» було з тріском програно суд до якого звернувся один із постачальників спортивного обладнання через незаконне розірвання вже укладеної через систему ProZorro угоди. Водночас пан Сириця вчасно не вжив всіх необхідних заходів для подачі апеляції, чим наніс збитків державі. За це він отримав догану.

З метою будь яким способом втриматися у кріслі керівника «Укрспортзабезпечення» та прикрити масу порушень, виявлених в діяльності цієї держустанови - пан Сириця не без допомоги наших політичних опонентів розпочав кампанію з дискредитації Мінмолодьспорту та спортивних федерацій, які не бажають миритися зі свавіллям чиновників цієї установи.

4. Великий зуб на команду Міністерства, наш молодіжний департамент та відділ національно-патріотичного виховання, в якому працюють ветерани АТО, є у численних проросійських громадських організацій, близьких до колишніх «регіоналів» та діячів, які працювали на режим Януковича. Ці громадські організації були позбавлені можливості «доїти» державу та використовувати державну фінансову підтримку на реалізацію антиукраїнських проектів та ініціатив в молодіжній сфері.

Наголошуємо, ми завжди відкриті до конструктивного діалогу та співпраці з Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму. Цінуємо підтримку та зауваження Комітету, партнерську співпрацю, яка склалася між нами. Водночас ми категорично проти спроб певних осіб всліпу використовувати Комітет, як майданчик для зведення особистих і політичних рахунків та з метою вбити клин між Міністерством і профільним парламентським комітетом.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
ser-gio (kiev)
грязный пасквиль совковый от зрадника министра, зато на мове
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 4
ser-gio (kiev)
грязный пасквиль совковый от зрадника министра, зато на мове
Ответить
0
0
Astor Astor (Одесса)
А вообще - смешно. Дискредитация. Этого поца никак дискредитировать и не нужно, достаточно посмотреть на выступление наших олимпийцев в том же Рио, например. Или на биатлон, который полностью убили за эти 4 года.
Ответить
0
0
Astor Astor (Одесса)
Теперь все будут работать по новым коррупционным схемам!
Ответить
1
0
ser-gio (kiev)
за это и скакали
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус