Единоборства
Единоборства

Единоборства - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Задним прогибом: украинец Грушин стал чемпионом Европы по борьбе


Старт континентальної першості серед юніорів у Римі склалася для української збірної успішно

Задним прогибом: украинец Грушин стал чемпионом Европы по борьбе


В італійській столиці Римі стартував чемпіонат Європи з вільної, греко-римської і жіночої боротьби серед юніорів. Розпочалися змагання сутичками представників греко-римського стилю.

Старт видався для української збірної вельми успішним. У перший день медальних сутичок наша команда отримала в свою скарбничку золото.

Його здобув представник Київщини Олександр Грушин, який став найсильнішим у ваговій категорії до 63 кг.

У стартовій сутичці Олександр переміг поляка Матеуша Шевчука - 9:0.

У чвертьфіналі Грушин також всуху зборов німця Хловелле ван Майєра - 8:0.

У півфіналі під натиском українця не встояв Кріштіан Ванча з Угорщини - 6:2.

За золото Грушин боровся з бронзовим призером чемпіонату світу серед кадетів 2015 року Максимом Негодою з Білорусі. Почалася сутичка для українця невдало - він поступався, пропустивши накат. Але дуже скоро, виконавши кидок заднім прогином на чотири бали, Олександр змінив хід поєдинку на свою користь і в підсумку виграв дуже переконливо - 11:3!

Зауважимо, що для Грушина то третя вагома перемога в кар'єрі. У 2015 році він був чемпіоном світу серед кадетів, торік став другим на планеті, поступившись лише іранцеві Керамату Абдевалі, серед юніорів і тепер підтвердив звання найсильнішого юніора континенту перемогою в Римі.

Боролися в медальних сутичках й іще двоє українців. Однак Владислав Кузько програв 1:3 суперечку за бронзу росіянину Андрєю Іванову у ваговій категорії до 55 кг. Дмитро Васецький поєдинок за третє місце у вазі до 77 кг програв грузину Беці Ґурулі.

Також чемпіонами Європи з греко-римської боротьби стали вірменин Тиґран Мінасян (до 55 кг), грузин Темурі Тчкуазелідзе (до 87 кг), росіяни Єґор Кадіров (до 77 кг) і Олег Аґаханов (до 130 кг).

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус