Единоборства
Единоборства

Единоборства - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Два золота и две бронзы – украинки фантастически стартовали на ЧЕ по борьбе. ВИДЕО


Українські борчині не змогли взяти нагороди лише в одій ваговій категорії

Два золота и две бронзы – украинки фантастически стартовали на ЧЕ по борьбе. ВИДЕО


У Стамбулі, на чемпіонаті Європи з боротьби серед спортсменів не старших 23-х років розпочалися змагання з жіночої боротьби. Першого ж змагального дня українки здобули чотири нагороди – два золота і срібло.

У найлегшій ваговій категорії до 50 кг чемпіонкою стала львів’янка Оксана Лівач, котра перемогла у фіналі туркеню Евін Демірхан. Для Оксани це золото – продовження кадетсько-юніорських успіхів. У стамбул вона їхала в статусі дворазової чемпіонки Європи серед юніорів, чемпіонки світу і Європи серед кадетів.

Друге золото нашій команді принесла представниця найважчої категорії – до 76 кг. Харків’янка Анастасія Шустова стала чемпіонкою, зборовши у фіналі росіянку Крістіну Шумову. Зазначимо, що в 2013-му Шустова була чемпіонкою світу серед кадетів, а торік стала переможницею престижного дорослого турніру на призи Олександра Медведя у Мінську.

Ще дві бронзи здобули вихованки херсонської боротьби. В категорії до 59 кг третьою стала Олена Кремзер (до 59 кг). На шляху до цієї медалі вона теж перемогла росіянку Крістіну Єлоєву. У бронзовому фіналі Олена впевнено, 10:2, поборола литовку Корнелію Зайчевайте. Можливо, для Кремзер цей результат не найкращий. Олена вже була чемпіонкою Європи серед кадетів, юнірорів і молоді, а також вигравала світову першість серед кадетів. Найсильнішою в цій вазі у Стамбулі стала болгарка Біляна Дудова.

У категорії до 68 кг бронзовою призеркою стала Алла Белінська, котра програла лише майбутній чемпіонці, туркені Бусе Тосун. У сутичці за бронзу Алла здолала білоруску Євгенію Андрейчикову. Зауважимо, що торік Алла виграла чемпіонат світу серед військовослужбовців, а цьогоріч стала першою на Київському міжнародному турнірі серед дорослих.

Ще одна українка Євгенія Павлова (до 55 кг) поступилася у чвертьфіналі туркені Еліф Янік і стала в підсумку сьомою. Перемогла у цій вазі росіянка Ніна Менкенова.

Нагадаємо, що розпочали чемпіонат Європи серед борців, не старших 23-х років борці греко-римського стилю. Українці виграли два срібла і бронзу і посіли загальнокомандне п’яте місце.

Завершаться змагання з жіночої боротьби на молодіжному чемпіонаті Європи у Стамбулі завтра. Медалі розіграють представниці ще п’яти вагових категорій. Останніми ж на килим вийдуть представники вільного стилю.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус